Minden 20.000 Ft feletti rendelés mellé AJÁNDÉK 10%-os kedvezmény kupon!

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Születésnapi poszter tervezése az oldalon található másik minta alapján
Születésnapi poszter tervezése az oldalon található másik minta alapján
4 790 Ft

Születésnapi poszter tervezése az oldalon található másik minta alapján

Ha a szülinapi poszterek között nem találtál olyat, ami tetszene, hanem egy másik termékemen lévő mintával szeretnéd a posztert, akkor elkészítem az új poszter mintát. Ha ilyet szeretnél rendelni, akkor a rendelés előtt mindenképpen vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk.

Igazán különleges ajándék egy ilyen poszter az első születésnapra, így később is láthatjuk, mit tanult meg a gyermek életének első évében. De természetesen későbbi születésnapokra is kérhető születésnapi poszter.

A kép mérete: A/3 (30x42cm)

A kép alap árában a keret nincs benne, de az opciók között megadható, ha kerettel együtt szeretnéd kérni. A képek között az első képen látható a rendelhető kerettel a kép.

A poszterre kerülő szövegeket megadhatod itt az oldalon a megfelelő mezőt kitöltve, vagy elküldheted az egész szöveget egyben a rendeles@mimeecreation.hu címre.


A megadott elkészítési időnél hamarabb lenne szükséged a termékre? ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN korlátozott számban lehetőség van sürgősségi rendelés leadására, melynek a feltételeit itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/elkeszitesi-ido
4 790 Ft
Részletek

Egyedi, névre szóló születésnapi poszter, mely egyrészt nagyszerű szülinapi ajándék lehet, másrészt tökéletes dísze lesz a gyermek szobájának. A poszterre felkerülhetnek a gyermek akkori korára jellemző adatok, tudások, szokások, így biztos, hogy örök emlék marad az egész családnak.

 

Keret:
A nyomtatott képhez műanyag fehér keret is kérhető A/3-as (30x40cm)  méretben, műanyag előlappal.

Adatok
Méret
A/3
Szín
rózsaszín
Egyéb információ
A nyomtatás során a kész termék színe kismértékben eltérhet a feltöltött kép színétől.
Minta
őzike, bagoly, szivárvány
Anyag
250g-os papírra nyomtatva
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek