2022. 07. 11-15. között illetve 2022. 08. 01-15. szabadságon leszek. A webáruház ez alatt az idő alatt is zavartalanul fog működni.

A július 9-15 között beérkező rendelések feldolgozását csak 2022. 07. 18-án, a július 30 és augusztus 15 között beérkezőket pedig 08. 16-án fogom megkezdeni.
Kérlek, számolj úgy, hogy a rendelések elkészítési ideje is hosszabb lesz július és augusztus hónapban is.

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Egyedi beszúró tábla
Egyedi beszúró tábla
2 000 Ft

Egyedi beszúró tábla

Egyedi elképzelés alapján is készítek beszúró táblát, ha a termékeim között nem találtál olyat, ami tetszene. Ha ilyet szeretnél rendelni, akkor a rendelés leadása előtt kérlek mindenképp keress meg privát üzenetben és egyeztessünk, hogy el tudom-e készíteni, amit szeretnél.

Tedd egyedivé egy ilyen táblával a szeretteidnek adott virágot, ajándékot vagy akár tortába is kerülhet a tábla.

Bármilyen felirattal, csak 1 oldalas verzióbankérhető.

Elkészítési idő - 5-10 munkanap + szállítás
2 000 Ft
Részletek

Egyedi kiegészítője lehet ez a beszúró vágott- és cserpes virágnak vagy tortának egyaránt. De bármilyen ajándék mellé adható – névnapra, születésnapra vagy bármilyen jeles alkalomra.
A beszúró: 2mm vastag, átlátszó plexi lemez. A tetejének az átmérője 10cm, a beszúrója 8 cm.
Rajta a grafika: öntapadós fotópapír

 

FONTOS TUDNIVALÓK A KÉPEKKEL KAPCSOLATBAN, ha fotóval kéred a beszúró táblát:
- A termék elkészítéséhez eredeti fényképre van szükségem, vagyis nem a telefonnal megvágott verzióra vagy olyan képre, amit Facebook-ról mentettél le, esetleg Messenger-en kaptál (ezek mind lerontják a kép minőségét és nem lesz éles a fotó nyomtatáskor). Egy kép mérete kb. 1MB legyen (50-100kB-os képek minősége biztos nem megfelelő).
- A lehető legjobb minőségű képpel lesz a termék a legszebb, figyelj rá, hogy éles legyen a kép, ne legyen elmosódott a képen szereplő személy.
- A telefon kijelzőjén jónak tűnő képek minősége monitoron nézve illetve nyomtatásban nem biztos, hogy megfelelőek. Illetve a telefon első kamerájával fotózott képek szinte biztosan nem megfelelő minőségűek, nem teljesen élesek.
- Ha nagyon rossz minőségű képet kapok, azt jelezni fogom, de nem vállalok felelősséget a rossz minőségben küldött képek nyomtatási minőségéért.

Adatok
Alap anyaga
2mm-es plexi, fényes öntapadós fotópapír
Egyéb információ
A nyomtatás során a kész termék színe kismértékben eltérhet a feltöltött kép színétől.
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek