2024. 07. 14-én 19 óra után beérkező rendelések már csak a szabadságom után, augusztusban fognak elkészülni. További részletek

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Állatok - monokróm, fekete-fehér babakártyák

Fekete-fehér babakártyák állatos mintákkal
Monokróm, fekete-fehér babakártyák dobozban
Monokróm babakártya állatos mintákkal
Oroszlános fekete-fehér babakártya

Segítsd ezzel a fekete-fehér állatos babakártya kollekcióval felfedezni a babád számára világot és fejlődni.
A kártyákkal meglepheted saját magatokat, de ha babalátogató ajándékot keresel, arra is tökéletes választás lesz.

Nézd meg videón is, hogy néz ki ez a monokróm babakártya csomag:

A csomagban 8db különböző fekete-fehér állatos kártya található: bárány, maci, cica, kutya, szarvas, zsiráf, tigris, oroszlán. Az állatok egyszerű, mégis aranyos módon vannak ábrázolva, hogy még a legkisebbek is könnyedén felfedezhessék őket.
A kártyákhoz jár egy doboz is, amiben a későbbiekben tárolhatóak a kártyák.

 


A megadott elkészítési időnél hamarabb lenne szükséged a termékre? ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN korlátozott számban lehetőség van sürgősségi rendelés leadására, melynek a feltételeit itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/elkeszitesi-ido
3 990 Ft
Részletek

A kártyák mérete: 12x12cm

Anyaga: 300g-os fehér papír, mindkét oldalán matt fóliával (így a termékről egy épphogy nedves ronggyal letörölhetőek a szennyeződések - de a termék nem vízálló!)

Miért hasznos már újszülött kortól ilyen fekete-fehér kártyákat mutatni a babáknak?

  1. Vizuális kontrasztok fejlesztése: a fekete-fehér ábrák erős és éles kontrasztot képeznek, ami segíti az újszülöttek szemének a fókuszálását és a különbségek észlelését.
  2. Látási rendszer stabilizálása: az újszülöttek látási rendszere még fejlődik, és a fekete-fehér ábrák segítenek a szemizmok és az optikai idegpályák kifejlődésében.
  3. Egyszerűsített vizuális információ: Az egyszerű fekete-fehér ábrák könnyen megérthető mintázatokat kínálnak, amelyek segítik az újszülötteket a vizuális információk feldolgozásában és az alapvető formák felismerésében.
  4. Figyelemfelkeltés és kíváncsiság: a kontrasztos ábrák felkeltik az újszülöttek figyelmét és kíváncsiságát, ami fontos szerepet játszik az érzékelési és tanulási folyamatokban.
  5. Kognitív fejlődés támogatása: az újszülöttek fokozatosan tanulják meg az összefüggéseket és az összefüggő mintázatokat. A fekete-fehér ábrák egyszerűsége segíti a kognitív képességek fejlődését, miközben az agyuk feldolgozza az észlelt információkat.

Hogyan használd a kártyákat?

  1. Helyezd el a kártyákat a baba környezetében, például a kiságya vagy pelenkázóasztala közelében, hogy a baba rendszeresen lássa és vizsgálhassa azokat.
  2. Üljetek le a babával, és mutass neki lassan minden egyes kártyát. Mondj el hozzájuk néhány egyszerű szót vagy hangot, például az állat nevét vagy hangját. 
    Mozgasd a kártyákat lassan a baba látóterében, hogy kövesse a szemével. Ez segít a szemizmok erősítésében és a tárgyak mozgásának észlelésében.
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek