A rendelések elkészítési ideje jelenleg 7-12 munkanap.
2024. június 16-ig már nem tudok sürgősségi rendelést fogadni!

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Gyakran ismételt kérdések

 • A bankkártyás fizetésnek mi a menete?
  A bankkártyás fizetés a BARION rendszerén keresztül történik.
  A rendelés leadása után nem fog átirányítani az oldal a bankkártyás fizetésre! Először ellenőrzöm a rendelésedet és ha minden rendben van (vagy egyeztettük a kérdéses dolgokat), akkor kapni fogsz a megadott e-mail címedre egy díjbekérőt, amit lehetőséged lesz a Barion rendszerén keresztül bankkártyával kifizetni.
  A fizetési határidő: 1 munkanap
 • Miért nem lehet egyből fizetni bankkártyával a rendelés értékét?
  Mivel a legtöbb termékem névre szóló, egyedi szöveggel vagy egyéb egyedi igények alapján készül, ezért sokszor előfordul, hogy egyeztetnem kell a leadott rendelést a vásárlóval. Ez járhat a rendelés összegének módosításával is, így mindenkinek egyszerűbb, ha én előbb ellenőrzöm a rendelést és így biztosan a megfelelő összeg kerül majd kifizetésre a megrendelő részéről.
 • Egyedi ötletek/kérések alapján készítesz terméket?
  Igen. Ha egyedi ötleted, elképzelésed van, vagy olyan terméket szeretnél, amit nem találtál az oldalamon, akkor írd meg az elképzelésedet a rendeles@mimeecreation.hu e-mail címre.
  Az egyedi tervezésnek minden esetben plusz költsége van, amire külön egyeztetés alapján tudok árajánlatot adni.
 • Termék készítése kérhető a megrendelő által küldött grafikával?
  Nem, mivel nem tudom, hogy annak a grafikának mi az erdete, nem-e jogdíjas. Internetről letöltött vagy más által készített és elküldött grafikákkal nem dolgozom! Csak az általam készített és/vagy megvásárolt grafikákkal dolgozom.
 • Meddig módosítható egy rendelés?
  A leadott rendelés lekésőbb addig módosítható, amíg kiküldésre nem kerül a megrendelő részére a "Készítés alatt" státusz üzenet. Már elfogadott grafika esetén, ha mégis módosítani szeretnél rajta, ezt is legkésőbb a "Készítés alatt" státusz üzenet kiküldéséig teheted meg. Ha később szeretnéd módosítani, akkor plusz költség kerül felszámolása a termék újragyártása miatt: a termék árának 40%-a. Amint a termék rögzítve lett a szállító cég részére, már nem módosítható felár ellenében sem.
 • Elkészítés előtt kapok mintát a rendelt termékről?
  Amennyiben egyedi dolgot, fotós terméket vagy olyan dekorációs terméket rendeltél, amin például születési adatok vannak, akkor minden esetben küldök egy látványtervet a rendeléskor megadott e-mail címedre nyomtatás előtt. Ekkor le tudod ellenőrizni te is a megadott adatokat (hibásan megadott adatokért nem tudok felelősséget vállalni) illetve fotós terméknél meg tudod nézni, hogy tetszik-e az adott végeredmény.
  Ekkor még van lehetőség bármilyen módosításra, kép cserére. Ha elfogadtad a látványtervet, utána már intézem a nyomtatást/gyártást és nincs lehetőség módosításra.
  Olyan termékeknél, amin nincsenek ilyen adatok vagy speciális dolgok (például ajtó névtábla,  mérföldkő kártya, nem névre szóló magasságmérő, zászlófüzér, stb.), azokról nem küldök mintát gyártás előtt.
 • Milyen határidővel készülnek el a termékek?
  Ez termékenként különböző az eltérő gyártási folyamatok miatt. De minden termék oldalán megtalálható, hogy körülbelül, mennyi az elkészítési idő, illetve ide kattintva is tájékozódhatsz az aktuális elkészítési időkről.
  Egyedi elképzelések megvalósításának a határideje mindig egyedileg kerül meghatározásra, de a tervezés körülbelül plusz 3-5 munkanapot vesz igénybe. Egyeztetéskor minden esetben megbeszéljük, hogy mikorra tudom vállalni.
 • Disney, szuperhős és egyéb mese figurákkal készítesz dekorációkat?
  Nem. Ilyen fajta jogdíjas grafikákkal nem dolgozom, csak olyan grafikákkal készítek termékeket, amiket én vásárolok hivatalosan.
 • Te rajzolod a grafikákat?
  Nem. A termékeim megvásárolt grafikákat tartalmaznak, melyek felhasználásához licenccel rendelkezem. Az elkészített képek szerzői joga a vásárlás után sem kerül át a vásárlóra.