Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Gyakran ismételt kérdések

 • Egyedi ötletek/kérések alapján készítesz terméket?
  Igen. Ha egyedi ötleted, elképzelésed van, vagy olyan terméket szeretnél, amit nem találtál az oldalamon, akkor írd meg az elképzelésedet a rendeles@mimeecreation.hu e-mail címre.
  Az egyedi tervezésnek minden esetben plusz költsége van, amire külön egyeztetés alapján tudok árajánlatot adni.
 • Elkészítés előtt kapok mintát a rendelt termékről?
  Amennyiben egyedi dolgot, fotós terméket vagy olyan dekorációs terméket rendeltél, amin például születési adatok vannak, akkor minden esetben küldök egy látványtervet a rendeléskor megadott e-mail címedre nyomtatás előtt. Ekkor le tudod ellenőrizni te is a megadott adatokat (hibásan megadott adatokért nem tudok felelősséget vállalni) illetve fotós terméknél meg tudod nézni, hogy tetszik-e az adott végeredmény.
  Ekkor még van lehetőség bármilyen módosításra, kép cserére. Ha elfogadtad a látványtervet, utána már intézem a nyomtatást/gyártást és nincs lehetőség módosításra.
  Olyan termékeknél, amin nincsenek ilyen adatok vagy speciális dolgok (például ajtó névtábla,  mérföldkő kártya, nem névre szóló magasságmérő, zászlófüzér, stb.), azokról nem küldök mintát gyártás előtt.
 • Milyen határidővel készülnek el a termékek?
  Ez termékenként különböző az eltérő gyártási folyamatok miatt. De minden termék oldalán megtalálható, hogy körülbelül, mennyi az elkészítési idő.
  Egyedi elképzelések megvalósításának a határideje mindig egyedileg kerül meghatározásra, de a tervezés körülbelül plusz 5 munkanapot vesz igénybe. Egyeztetéskor minden esetben megbeszéljük, hogy mikorra tudom vállalni.
 • Disney, szuperhős és egyéb mese figurákkal készítesz dekorációkat?
  Nem. Ilyen fajta jogdíjas, eredeti grafikákkal nem dolgozom, csak olyan rajzokkal amiket meg tudok hivatalosan vásárolni.
 • Te rajzolod a grafikákat?
  Nem. A termékeim megvásárolt grafikákat tartalmaznak, melyek felhasználásához licenccel rendelkezem. Az elkészített képek szerzői joga a vásárlás után sem kerül át a vásárlóra.