A rendelések elkészítési ideje jelenleg 7-12 munkanap.
2024. június 2-ig már nem tudok sürgősségi rendelést fogadni!

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Elkészítési idő

A rendelések elkészítési ideje jelenleg 7-12 munkanap + szállítás

Kiemelt időszakokban (pl.: anyák napja, esküvő szezon, Mikulás, karácsony) előfordulhat plusz 2-3 napos csúszás.

FONTOS: A megadott elkészítési határidő tájékoztató jellegű! A rendelés leadásával elfogadásra kerülő ÁSZF szerint 30 nap a kötelező teljesítési határidő. Azonban, ha valamiért nem tudom teljesíteni a fent megadott kb. 10 napos határidőt, akkor természetesen haladéktalanul felveszem a kapcsolatot a megrendelővel (a megrendelések elkészítési ideje még soha nem érte el a 30 napot).

SÜRGŐSSÉGI RENDELÉS

2024. június 2-ig már nem tudok sürgősségi rendelést fogadni!
Korlátozott számban, egyedi elbírálás alapján lehetőség van sürgősségi rendelést leadni, amennyiben 2-3 munkanapon belül szükséged van a termékre. Ha ilyen rendelési igényed van, kérlek, A RENDELÉS LEADÁSA ELŐTT vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk.
Egyeztetés után, sürgősségi rendelési igényedet a pénztár oldalon, a Fizetési és szállítási mód kiválasztása lépésnél, az "Egyéb megrendelés adatok" résznél tudod jelezni úgy, hogy megírod azt a dátumot (a sürgősségi rendelés igénylése mezőben), amikorra a terméknek nálad kell lennie.
Sürgősségi rendelést csak bankkártyás vagy előre utalásos fizetés után házhozszállítással tudok vállalni, mert így az átadás után 1-2 munkanapon belül kiszállítják a csomagot (a szállító cég által történő késés miatt sürgősségi rendelés esetén sem tudok felelősséget vállalni!).

Sürgősségi felár: a leadott megrendelés - szállítási díj nélküli - végösszegének a 40%-a, de minimum 1200 Ft (abban az esetben, ha ezt az összeget nem éri el a rendelt termékek összegének 40%-a).
Ezt a plusz költséget egyeztetés, és rendelés leadása után adom hozzá a megrendeléshez és a rendelés ellenőrzése utáni visszaigazolás már a módosított összeggel fog e-mailben kiküldésre kerülni a megrendelőnek.