2022. 08. 01-15. szabadságon leszek. A webáruház ez alatt az idő alatt is zavartalanul fog működni.

A július 27 és augusztus 15. között beérkező rendelések feldolgozását/elkészítését csak 2022. 08. 16-án fogom megkezdeni.
Kérlek, számolj úgy, hogy a rendelések elkészítési ideje is hosszabb lehet július és augusztus hónapban is.

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Szűrés
Ár (Ft)
8 490 Ft - 10 990 Ft
Minta

Magasságmérő

Magasságmérők gyerekszobába - a tökéletes és hasznos gyerekszoba dekoráció!
Mindig mondjuk, hogy olyan gyorsan felnőnek a gyerekek, ezért érdemes minden pillanatot megragadni a fejlődésük nyomonkövetésére. Ezekkel az egydi, névre szóló és akár születési adatokat is megörökítő magasságmérőkkel igazán jó móka lesz akár minden este megnézni, hogy mekkorát nőtt a gyermek – mert bizony őket ez minden nap érdeki.

A magasságmérő vászon alapra kerül kinyomtatásra. Akasztóval van ellátva, így csak egy szög kell a falba és felakasztható a mérő, bármikor másik helyre rakható.
A teljes mérete: 17x100cm

Ezentúl nem kell az ajtófélfára vagy a falra húzkodni a vonalakat, mert minden fontos dátum golyóstollal ráírható a mérőre, ami később eltehető emlékbe is.
Ha pedig nem találsz olyan magasságmérő mintát az alábbiak között, ami illik a babaszobához/gyerekszobához, akkor keress bizalommal, mert mindegyik minta alakítható vagy akár teljesen újat is tudok készíteni egyedi igények alapján.