Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Dupla fotó feliratos poszter - A/3-as méretben
Dupla fotó feliratos poszter - A/3-as méretben
6 490 Ft

Dupla fotó feliratos poszter - A/3-as méretben

Dupla fotó feliratos poszter - A/3-as méretben
Dupla fotó feliratos poszter - A/3-as méretben

Egyedi fényképes, emlékörző poszter, ami kitűnő ajándék lehet születésnapra, évfordulóra, anyák napjára, apák napjára, stb. Bármilyen szó  kiírható a fotókból.
Ha például anyák napjára szeretnéd anyu és mama felriatokkal, akkor az anyu szóba az ajándékozott gyermekeinek a képei kerüljenek, a mama szóba pedig az unokák.

A kép alap árában a keret nincs benne, de az opciók között megadható, ha kerettel együtt szeretnéd kérni. A képek között az utolsó képen külön látható a rendelhető keret. A többi képen látható keret és egyéb elem csak illusztráció.

 

A RENDELÉS MENETE:

Fényképes óra rendelésének menete

1. Add meg a szükséges információkat a kép elkészítéséhez.

2. A kiválasztott képeket küld el a rendeles@mimeecreation.hu e-mail címre rendelés leadása után (betűnként 1-1 darab képre van szükségem, de ha többet küldesz az se gond, mert tudok válogatni).

3. Ha van valami egyedi kérésed a képpel kapcsolatban, akkor azt írd az "Egyéb megjegyzés" mezőbe.

4. Annyi terméket tegyél a kosárba, ahány darabot szeretnél rendelni belőle és add le a rendelést.

5. Előre fizetés esetén a pénz beérkezése után, utánvétes fizetés esetén a rendelés beérkezése után kb. 2-3 munkanapon belül (amennyiben a képeket is megkaptam) küldeni fogom a látványtervet a poszterről. 

6. Mikor minden tökéletes rajta, akkor intézem a gyártást majd a szállítást.


Amennyiben ajándékkísérő kártyát is szeretnél a termék mellé, azt külön kell kiválasztanod ide kattintva.
Betegség miatt a rendelések feldolgozása és készítése szünetel.
6 490 Ft
Részletek

A poszteren megjelenő szavakban betűnként 1 darab kép fog megjelenni.


Ez a kép csak 1 méretben kérhető:

– fényes fotópapírra nyomtatva: A/3-as méretben
– keretezve: A/3-as (30x40cm) fehér kerettel, műanyag előlappal

 

FONTOS TUDNIVALÓK A KÉPEKKEL KAPCSOLATBAN:

- A poszter elkészítéséhez eredeti fényképre van szükségem, vagyis nem a telefonnal megvágott verzióra vagy olyan képre, amit Facebook-ról mentettél le, esetleg Messenger-en kaptál (ezek mind lerontják a kép minőségét és nem lesz éles a fotó nyomtatáskor). Egy kép mérete kb. 1MB legyen (50-100kB-os képek minősége biztos nem megfelelő).

- A lehető legjobb minőségű képpel lesz a poszter a legszebb, figyelj rá, hogy éles legyen a kép, ne legyen elmosódott a képen szereplő személy.

- A telefon kijelzőjén jónak tűnő képek minősége monitoron nézve illetve nyomtatásban nem biztos, hogy megfelelőek. Illetve a telefon első kamerájával fotózott képek szinte biztosan nem megfelelő minőségűek, nem teljesen élesek.

- Ha nagyon rossz minőségű képet kapok, azt jelezni fogom, de nem vállalok felelősséget a rossz minőségben küldött képek nyomtatási minőségéért.

- Ennél a fajta poszternél érdemes olyan képeket válogatni, amin csak 1-1 személy van, vagy a képen megjelenő 2 személy nagyon közel legyen egymáshoz, mert különben nem fog 1 betűbe beleférni rendesen.

Adatok
Kép mérete
A/3
Anyag
Fotó papírra nyomtatva
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek