2024. 07. 14-én 19 óra után beérkező rendelések már csak a szabadságom után, augusztusban fognak elkészülni. További részletek

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Keresztelő emlékkép tervezéssel

Keresztelőre mész és nem tudod, mit vigyél ajándékba? Egy aranyos grafikával készült kép, amin szerepel a gyermek neve, a keresztelő időpontja és egy tetszőleges kis szöveg, vagy idézet - biztos, hogy kedves kis ajándék lesz a család számára.
Egyben aranyos dekoráció lesz a gyermek szobájában és egy örök emlék is.

 

Ha nem találtál a termékeim között olyan grafikával készült képet, ami tetszene, akkor nagyon szívesen készítek egyet az elképzeléseid alapján, azonban fontos, hogy rendelés előtt mindenképpen vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk.

 

Az ár tartlamazza a képen látható grafikát az egyedi szöveggel és a képkeretet.

 

 


A megadott elkészítési időnél hamarabb lenne szükséged a termékre? ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN korlátozott számban lehetőség van sürgősségi rendelés leadására, melynek a feltételeit itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/elkeszitesi-ido
Az alábbi terméke(ke)t ajánlom még kiegészítőként
Részletek

A keret:

Teljes mérete: 25x25cm
Belső mérete: 23x23cm
Keret színe: fehér
Előlap: átlátszó műanyag
Kitámasztható vagy felakasztható.

 

Fontos információ: az elkészített új grafika később fel fog kerülni a webáruházba, így más számára is rendelhető lesz. Amennyiben kizárólagosságot szeretnél a tervekre, azt előre jelezd, mert plusz költsége lehet.

Adatok
Kép mérete
27x27cm a teljes méret
Anyag
250g-os papírra nyomtatva
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Adrienn
2023.07.11
Nagyon elégedett vagyok az egyedi tervezés szuper lett.Gyors, hatékony egyeztetés után a kép nagyon hamar elkészült.
Köszönöm!:)
Anikó
2023.04.18
Egyedi képet szerettem volna, mert nem találtam olyat , amit elképzeltem. Nagyon meg vagyok elégedve, mert gördülékenyen ment a kommunikáció, megtaláltuk a közös hangot. Nagyon gyorsan elkészült a kép, és sokkal jobb lett, mint amire számítottam. Köszönöm :)
Hasonló termékek