Minden 20.000 Ft feletti rendelés mellé AJÁNDÉK 10%-os kedvezmény kupon!

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Fényképes beszúró tábla
Fényképes beszúró tábla
2 590 Ft

Fényképes beszúró tábla

Saját fényképpel készült plexi beszúró tábla – tedd egyedivé a szeretteidnek adott virágot, ajándékot vagy akár torbába is kerülhet a tábla.

A képre kérhető egy rövid felirat is - az egyéb megjegyzés részben tudod ezt megadni -, melyet én szerkesztek rá (kérlek ne úgy küldd a képet, hogy rajta van a felirat, mert nem biztos, hogy jól tudom elhelyezni a tábla alapon) és minden esetben grafikai tervet küldök róla nyomtatás előtt.


A megadott elkészítési időnél hamarabb lenne szükséged a termékre? ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN korlátozott számban lehetőség van sürgősségi rendelés leadására, melynek a feltételeit itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/elkeszitesi-ido
A termék elkészítése kb. 10 munkanapon belül várható + szállítás
2 590 Ft
Részletek

Egyedi kiegészítője lehet ez a beszúró vágott- és cserpes virágnak vagy tortánat egyaránt. De bármilyen ajándék mellé adható – névnapra, születésnapra vagy bármilyen jeles alkalomra.

A beszúró: 2mm vastag, átlátszó plexi lemez. A tetejének az átmérője 10cm, a beszúrója 8 cm.
Rajta a fénykép: öntapadós fotópapír

 

FONTOS TUDNIVALÓK A TÁBLÁRA KERÜLŐ FOTÓVAL KAPCSOLATBAN:
- A termék elkészítéséhez eredeti fényképre van szükségem, vagyis nem a telefonnal megvágott verzióra vagy olyan képre, amit Facebook-ról mentettél le, esetleg Messenger-en kaptál (ezek mind lerontják a kép minőségét és nem lesz éles a fotó nyomtatáskor). Egy kép mérete kb. 1MB legyen (50-100kB-os képek minősége biztos nem megfelelő).
- A lehető legjobb minőségű képpel lesz a termék a legszebb, figyelj rá, hogy éles legyen a kép, ne legyen elmosódott a képen szereplő személy.
- A telefon kijelzőjén jónak tűnő képek minősége monitoron nézve illetve nyomtatásban nem biztos, hogy megfelelőek. Illetve a telefon első kamerájával fotózott képek szinte biztosan nem megfelelő minőségűek, nem teljesen élesek.
- Ha nagyon rossz minőségű képet kapok, azt jelezni fogom, de nem vállalok felelősséget a rossz minőségben küldött képek nyomtatási minőségéért.

Adatok
Alap anyaga
2mm-es plexi, fényes öntapadós fotópapír
Egyéb információ
A nyomtatás során a kész termék színe kismértékben eltérhet a mintaként küldött kép színétől.
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek