Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Fényképes emlék tábla gyerekrajzzal
Fényképes emlék tábla gyerekrajzzal
2 690 Ft

Fényképes emlék tábla gyerekrajzzal

Fényképes emlék tábla gyerekrajzzal
Fényképes emlék tábla gyerekrajzzal

Gyermeked tanév végén ballag a bölcsiből vagy az oviból és szeretél valami egyedi ajándékot adni az óvó néniknek/gondozó néniknek/dadusoknak?

Ez a plexi tábla tökéletes választás lesz: virág mellé vagy más ajándék mellé adható és eltehető emlékbe, így később egy kedves emlék lesz a megajándékozottnak, mikor évek múlva a kezébe veszi és visszaemlékezik a gyermekünkre.

Ha szívesen rajzol a gyermeked és szeretne valakit egy rajzzal meglepni, akkor egy ilyen táblával ezt igazán különleges módon tehetitek  meg.

A tábla egyik oldalára kerülhet a gyermek által készített rajz, 2 oldalas kivitelnél pedig a hátulján egy fotó a kisgyermekről.

Elkészítési idő - 5-10 munkanap + szállítás
2 690 Ft
Részletek

Egyedi kiegészítője lehet ez a beszúró vágott- és cserpes virágnak vagy bármilyen ajándéknak egyaránt.
A beszúró kérhető 1 vagy 2 oldalas változatban is.

A beszúró: 2mm vastag, átlátszó plexi lemez. A tetejének az átmérője 10cm, a beszúrója 8 cm.
Rajta a grafika/fénykép: öntapadós fotópapír

 

A termék nem vízálló!

 

FONTOS TUDNIVALÓK A RAJZZAL KAPCSOLATBAN:

- A legtökéletesebb akkor lesz a kép, ha rajzoltok egy kb. 10cm átmérőjű kört a papírra és ebbe a körbe készül ez az alkotás, mert így minden része rá tud kerülni a táblára.

- Érdemes élénkebb/erősebb színeket használni, mert a halvány színek, a vékony vonalak eltűnhetnek a szkennelés és a nyomtatás során.

- Az elkészült képet szkenneld be 300 DPI-s minőségben és ezt töltsd fel az oldalra vagy küld el nekem e-mailben.
Ha nincs lehetőséged szkennelésre, akkor egyeztessünk előre és az is megoldás lehet, ha elpostázod nekem a képet és én be tudom szkennelni. Az elkészült táblával együtt pedig visszaküldöm az eredeti képet is.

Sajnos az a tapasztalat, hogy a mobillal befotózott rajz nem lesz tökéletes.
- Ha nagyon rossz minőségű képet kapok, azt jelezni fogom, de nem vállalok felelősséget a rossz minőségben küldött képek nyomtatási minőségéért.

 

FONTOS TUDNIVALÓK A FÉNYKÉPPEL KAPCSOLATBAN:

- A tábla másik oldalára kerülő fénykép elkészítéséhez eredeti fotóra van szükségem, vagyis nem a telefonnal megvágott verzióra vagy olyan képre, amit Facebook-ról mentettél le, esetleg Messenger-en kaptál (ezek mind lerontják a kép minőségét és nem lesz éles a fotó nyomtatáskor).

- A lehető legjobb minőségű képpel lesz a tábla a legszebb, figyelj rá, hogy éles legyen a kép, ne legyen elmosódott a kisgyermek arca.

- Ha nagyon rossz minőségű képet kapok, azt jelezni fogom, de nem vállalok felelősséget a rossz minőségben küldött képek nyomtatási minőségéért.

Adatok
Alap anyaga
2mm-es plexi, fényes öntapadós fotópapír
Egyéb információ
A nyomtatás során a kész termék színe kismértékben eltérhet a feltöltött kép színétől.
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek