Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Fényképes emlék tábla gyerekrajzzal
Fényképes emlék tábla gyerekrajzzal
3 510 Ft

Fényképes emlék tábla gyerekrajzzal

Fényképes emlék tábla gyerekrajzzal
Fényképes emlék tábla gyerekrajzzal

Gyermeked tanév végén ballag a bölcsiből vagy az oviból és szeretél valami egyedi ajándékot adni az óvó néniknek/gondozó néniknek/dadusoknak?

Ez a plexi tábla tökéletes választás lesz: virág mellé vagy más ajándék mellé adható és eltehető emlékbe, így később egy kedves emlék lesz a megajándékozottnak, mikor évek múlva a kezébe veszi és visszaemlékezik a gyermekünkre.

Ha szívesen rajzol a gyermeked és szeretne valakit egy rajzzal meglepni, akkor egy ilyen táblával ezt igazán különleges módon tehetitek  meg.

A tábla egyik oldalára kerülhet a gyermek által készített rajz, 2 oldalas kivitelnél pedig a hátulján egy fotó a kisgyermekről.


A megadott elkészítési időnél hamarabb lenne szükséged a termékre? ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN korlátozott számban lehetőség van sürgősségi rendelés leadására, melynek a feltételeit itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/elkeszitesi-ido
A termék elkészítése kb. 5-7 munkanapon belül várható + szállítás
3 510 Ft
Részletek

Egyedi kiegészítője lehet ez a beszúró vágott- és cserpes virágnak vagy bármilyen ajándéknak egyaránt.
A beszúró kérhető 1 vagy 2 oldalas változatban is.

A beszúró: 2mm vastag, átlátszó plexi lemez. A tetejének az átmérője 10cm, a beszúrója 8 cm.
Rajta a grafika/fénykép: öntapadós fotópapír

 

A termék nem vízálló!

 

FONTOS TUDNIVALÓK A KÉPEKKEL KAPCSOLATBAN, ha fotóval kéred a beszúró táblát:
- A termék elkészítéséhez eredeti fényképre van szükségem, vagyis nem a telefonnal megvágott verzióra vagy olyan képre, amit Facebook-ról mentettél le, esetleg Messenger-en kaptál (ezek mind lerontják a kép minőségét és nem lesz éles a fotó nyomtatáskor). Egy kép mérete kb. 1MB legyen (50-100kB-os képek minősége biztos nem megfelelő).
- A lehető legjobb minőségű képpel lesz a termék a legszebb, figyelj rá, hogy éles legyen a kép, ne legyen elmosódott a képen szereplő személy.
- A telefon kijelzőjén jónak tűnő képek minősége monitoron nézve illetve nyomtatásban nem biztos, hogy megfelelőek. Illetve a telefon első kamerájával fotózott képek szinte biztosan nem megfelelő minőségűek, nem teljesen élesek.
- Ha nagyon rossz minőségű képet kapok, azt jelezni fogom, de nem vállalok felelősséget a rossz minőségben küldött képek nyomtatási minőségéért.

Adatok
Alap anyaga
2mm-es plexi, fényes öntapadós fotópapír
Egyéb információ
A nyomtatás során a kész termék színe kismértékben eltérhet a feltöltött kép színétől.
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek