A rendelések elkészítési ideje jelenleg 7-12 munkanap.
2024. június 2-ig már nem tudok sürgősségi rendelést fogadni!

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Letölthető fogtündér készlet - (PDF) formátumban
Letölthető fogtündér készlet - (PDF) formátumban
1 790 Ft

Letölthető fogtündér készlet - (PDF) formátumban

Letölthető fogtündér készlet - (PDF) formátumban
Letölthető fogtündér készlet - (PDF) formátumban

Minden kigyermek életében különleges pillanat, mikor kiesik az első foga, és bizony nagyon várják, hogy mikor látogat el hozzájuk is a fogtündér.

Lepd meg őt erre a különleges alkalomra egy névre szóló, egyedi fogtündér levéllel, oklevéllel - amiket az első foga kiesése után tudsz neki átadni és egy különleges fogtündér igazolásaal, amit akár minden fog kiesése után odaadhatsz neki.

 

Már mozog a gyermeked foga és nincs időd megvárni, amíg elkészül és postázásra kerül a weboldalon megvásárolható fogtündér csomag? Akkor válaszd ezt az online letölthető formátumot, ami a rendelésed kifizetése után 1 munkanapon belül meg is érkezik az e-mail címedre és Neked már csak ki kell nyomtatnod.

 

A termék kétféle színben érhető el:
- kék
- rózsaszín


A megadott elkészítési időnél hamarabb lenne szükséged a termékre? ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN korlátozott számban lehetőség van sürgősségi rendelés leadására, melynek a feltételeit itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/elkeszitesi-ido
1 790 Ft
Részletek

A termék fizikai formátumban nem készül el, csak online kerül átküldésre a rendelésnél megadott e-mail címre pdf formátumban. A kapott fájlt neked kell kinyomtatni.

 

A pdf fájl tartalmazza:
- a névre szóló levelet (boríték nem jár hozzá)
- a névre szóló oklevelet
- fogtündér igazolást (ezt neked kell majd kitölteni és kinyomtatni annyi példányban, ahány fogért cserébe szeretnél ilyet adni gyermekednek).

 

A levél ideális nyomtatási mérete: A/5
Az oklevél és az igazolás ideális nyomtatási mérete: A/6

 

A termék megrendelésével a megrendelő nem jogosult a terméket továbbértékesíteni. Másolat, átdolgozás, jogszerűtlen használat, visszaélés, továbbértékesítés vagy a termék alapján létrehozott más hasonló termék részben vagy egészben való közzététele tilos. A termék szerzői jogi védelem alatt áll.

 

Adatok
Egyéb információ
A termék nyomtatási minőségéért felelősséget nem vállalok!
Formátum
PDF
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek