2024. 07. 14-én 19 óra után beérkező rendelések már csak a szabadságom után, augusztusban fognak elkészülni. További részletek

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Baba érkezést bejelentő box névreszólóan
Kicsi névre szóló doboz, díszcsomagolás
1 590 Ft

Kicsi névre szóló doboz, díszcsomagolás

Baba érkezést bejelentő box névreszólóan
Kicsi névre szóló doboz, díszcsomagolás

Nem szeretnél a nálam rendelt termék csomagolásával bajlódni? Akkor válaszd hozzá ezt a díszcsomagolást és add át a rendelt terméke(ke)t egy ilyen névre szóló, masnival átkötött dobozban.

Az ajándékdoboz:
Mérete: 160x100x70mm
Anyaga: karton papír
Színe: kívül fehér, belül barna
A dobozba kerülő selyempapír, a dobozra kerülő név és a masni színe is választható - úgy alakítom ki a dobozt, ahogy te szeretnéd.

FONTOS: ha több mindent rendelsz, az egyéb megjegyzés mezőben írd meg, hogy mit tegyek a dobozba!

Ha baba bejelentő zokni-t kérsz a dobozba és feltöltesz egy ultrahang képet, akkor a dobozba kerül ajándékként egy kis 9x9cm-es kártya a pici ultrahang fotójával (a minta képek között meg tudod nézni a kártyát), a kártya hátulján pedig egy kis mágnes van, amivel kitehető a kép a hűtőre.

Ha nem vagy biztos abban, hogy a rendelt termék belefér-e az adott dobozba, akkor inkább egyeztessünk a rendelésed leadás előtt!


A megadott elkészítési időnél hamarabb lenne szükséged a termékre? ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN korlátozott számban lehetőség van sürgősségi rendelés leadására, melynek a feltételeit itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/elkeszitesi-ido
1 590 Ft
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek