2024. 07. 14-én 19 óra után beérkező rendelések már csak a szabadságom után, augusztusban fognak elkészülni. További részletek

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Maci fejes baba body keresztnévvel

Nem tudod milyen ajándékot vigyél baba váró party-ba vagy babalátogatóba? Egy ilyen cuki maci fejes baba body-val, amin a pici keresztneve is rajta van - biztos, hogy sikered lesz.

 

A body kérhető simán a maci fejjel vagy keresztnévvel is.

 

Ha ettől eltérő mintát vagy színt szeretnél, rendelés leadása előtt vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk.

 

A képeken lévő body csak illusztráció. Ha szeretnél képet kapni a konkrét termékről, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

 
A megadott elkészítési időnél hamarabb lenne szükséged a termékre? ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN korlátozott számban lehetőség van sürgősségi rendelés leadására, melynek a feltételeit itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/elkeszitesi-ido
Részletek

A body anyaga: fehér, 100% organikus pamut
Ujja hossza: hosszú ujjú
Márka: H&M

A felirat: fekete színű vasalható fóliából készül

A body mosása: csak kézzel mosható, kifordíott állapotban. Vasalni csak kifordított állapotban lehet, mert a feliratot közvetlenül vasalni TILOS! A terméket fehéríteni, vegyszerrel kezelni, szárítógépbe tenni TILOS!

A raktáron lévő body márkája és az ujja hossza, előfordulhat hogy különbözik az itt megjelölttől. Ha szükséges, a gyártás előtt fel fogom venni veled a kapcsolatot egyeztetés/tájékoztatás cáljából.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek