Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Manó lábnyom sablon

Már megvan minden ajándék Mikulásra, de szeretnéd valahogy még különlegesebbé, varázslatosabbá tenni gyermeked számára a Mikulás érkezését?

"Varázsolj" manó lábnyomokat a padlóra ezzel a sablonnal! Nincs más dolgod mint letenni a földre és a kivágott részekbe porcukrot, homokot, műhót (vagy persze bármit amit szeretnél és kéznél van - és utána össze tudsz takarítani) szórni, majd óvatosan felemelni a sablont, hogy a nyom a padlón maradjon. Majd rakd egy kicsit messzebb a sablont és szórd le a következő mintát úgy, mintha egy manó járt volna arra.

A csomagban 1db zöld kartonpapírból kivágott sablon található 4 manó lábnyommal. Az egyik lábnyom kb. 7 cm magas, a kisebb kb. 4cm - így eldöntheted, hogy a kisebb vagy a nagyobb mintával csinálod a lábnyomokat.

A papír mérete: 12x18cm

 

A sablon papírból készült, nem vízálló így mindenképp olyan alapanyagból készítsd a nyomokat, ami nem áztatja el a papírt!


A megadott elkészítési időnél hamarabb lenne szükséged a termékre? ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN korlátozott számban lehetőség van sürgősségi rendelés leadására, melynek a feltételeit itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/elkeszitesi-ido
740 Ft
Az alábbi terméke(ke)t ajánlom még kiegészítőként
Adatok
Méret
18 x 12 cm
Alap anyaga
230g-os matt zöld papír
Minta
manó lábnyom
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek