2024. 07. 14-én 19 óra után beérkező rendelések már csak a szabadságom után, augusztusban fognak elkészülni. További részletek

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Monokróm babakártyák - állat fejek - letölthető pdf formátumban

Monokróm babakártyák - állat fejek - letölthető pdf formátumban
Monokróm babakártyák - állat fejek - letölthető pdf formátumban
Monokróm babakártyák - állat fejek - letölthető pdf formátumban
Monokróm babakártyák - állat fejek - letölthető pdf formátumban
Monokróm babakártyák - állat fejek - letölthető pdf formátumban

Ezzel a fekete-fehér állatos babakártya kollekcióval szuper módon segíthetsz a kisbabádnak felfedezni a világot és fejlődni.

A termék tartalma:
8db állatos grafikát tartalmazó fekete-fehér babakártya kollekció letölthető, pdf formátumban. Vagyis a termék fizikailag nem lesz elkészítve!

A rendelésed értékének kifizetése után egy linket fogsz kapni, ahonnan neked kell letöltened pdf dokumentumot. A 4 oldalas fájlt érdemes A/4-es, vastagabb lapokra nyomtatni - ha gondolod még le is laminálhatod - és utána csak körbe kell vágnod a kártyákat. Minden lapon 2db kártya lesz, ha teljesen szétvágod, akkor külön-külön lesz 8db 12x12cm-es kártyád.
Ha viszont csak körbevágod az egy lapon található két kártyát és középen az illesztésnél kicsit csak meghajlítod, akkor a kártyák megállnak, így oda tudod tenni a kisbabád elé megtámasztás nélkül.

A vásárlás menete:

- Tedd a kosárba a terméket, majd a pénztár oldalon a szükséges adatok megadásával add le a termékre a rendelésedet.
- Rendelés leadása után fogsz kapni egy automata e-mailt a rendelésedről, ebben kérlek ellenőrizd le a megadott adatokat.
- 1 munkanapon belül ellenőrzöm a rendelésedet és elküldöm a visszaigazolást, amiben benne lesznek az utaláshoz szükséges adatok. Ez alapján kérlek fizesd ki a rendelésedet.
- A pénz beérkezése után 1 munkanapon belül kapni fogsz egy e-mailt, ami tartalmazza a megvásárolt pdf fájlt.
- Ez után nincs más dolgod mint kinyomtatni a lapokat és kivágni a kártyákat a számodra megfelelő módon és már játszhattok is vele.

 


A megadott elkészítési időnél hamarabb lenne szükséged a termékre? ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN korlátozott számban lehetőség van sürgősségi rendelés leadására, melynek a feltételeit itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/elkeszitesi-ido
1 290 Ft
Részletek

A csomagban 8 különféle fekete-fehér állat található: bárány, maci, cica, kutya, szarvas, zsiráf, tigris, oroszlán. Az állatok egyszerű, mégis aranyos módon vannak ábrázolva, hogy még a legkisebbek is könnyedén felfedezhessék őket.

 

Miért hasznos már újszülött kortól ilyen fekete-fehér kártyákat mutatni a babáknak?

  1. Vizuális kontrasztok fejlesztése: a fekete-fehér ábrák erős és éles kontrasztot képeznek, ami segíti az újszülöttek szemének a fókuszálását és a különbségek észlelését.
  2. Látási rendszer stabilizálása: az újszülöttek látási rendszere még fejlődik, és a fekete-fehér ábrák segítenek a szemizmok és az optikai idegpályák kifejlődésében.
  3. Egyszerűsített vizuális információ: Az egyszerű fekete-fehér ábrák könnyen megérthető mintázatokat kínálnak, amelyek segítik az újszülötteket a vizuális információk feldolgozásában és az alapvető formák felismerésében.
  4. Figyelemfelkeltés és kíváncsiság: a kontrasztos ábrák felkeltik az újszülöttek figyelmét és kíváncsiságát, ami fontos szerepet játszik az érzékelési és tanulási folyamatokban.
  5. Kognitív fejlődés támogatása: az újszülöttek fokozatosan tanulják meg az összefüggéseket és az összefüggő mintázatokat. A fekete-fehér ábrák egyszerűsége segíti a kognitív képességek fejlődését, miközben az agyuk feldolgozza az észlelt információkat.

Hogyan használd a kártyákat?

  1. Helyezd el a kártyákat a baba környezetében, például a kiságya vagy pelenkázóasztala közelében, hogy a baba rendszeresen lássa és vizsgálhassa azokat.
  2. Üljetek le a babával, és mutass neki lassan minden egyes kártyát. Mondj el hozzájuk néhány egyszerű szót vagy hangot, például az állat nevét vagy hangját. 
    Mozgasd a kártyákat lassan a baba látóterében, hogy kövesse a szemével. Ez segít a szemizmok erősítésében és a tárgyak mozgásának észlelésében.

A termék megrendelésével a megrendelő nem jogosult a terméket továbbértékesíteni. Másolat, átdolgozás, jogszerűtlen használat, visszaélés, továbbértékesítés vagy a termék alapján létrehozott más hasonló termék részben vagy egészben való közzététele tilos. A termék szerzői jogi védelem alatt áll.
A nyomtatás minőségéért felelősséget nem tudok vállalni.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek