A rendelések elkészítési ideje jelenleg 7-12 munkanap.
2024. június 2-ig már nem tudok sürgősségi rendelést fogadni!

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Fekete-fehér babakártyák alakzatokkal
Alakzatok - monokróm, fekete-fehér babakártyák
3 990 Ft

Alakzatok - monokróm, fekete-fehér babakártyák

Fekete-fehér babakártyák alakzatokkal
Alakzatos monokróm, fekete-fehér babakártyák dobozban

Segítsd ezzel a fekete-fehér alakzatos babakártya kollekcióval felfedezni a babád számára világot és fejlődni.
A kártyákkal meglepheted saját magatokat, de ha babalátogató ajándékot keresel, arra is tökéletes választás lesz.

A csomagban 8db különböző fekete-fehér alakzatot ábrázoló kártya található: háromszög, kör, vonal, négyzet, hullám vonal, csillag, virág, cikk-cakk vonal. 
A kártyákhoz jár egy doboz is, amiben a későbbiekben tárolhatóak a kártyák.

 

A kártyák mérete: 12x12cm

Anyaga: 300g-os fehér papír, mindkét oldalán matt fóliával (így a termékről egy épphogy nedves ronggyal letörölhetőek a szennyeződések - de a termék nem vízálló!)


A megadott elkészítési időnél hamarabb lenne szükséged a termékre? ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN korlátozott számban lehetőség van sürgősségi rendelés leadására, melynek a feltételeit itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/elkeszitesi-ido
A termék elkészítése kb. 7-12 munkanapon belül várható + szállítás
3 990 Ft
Részletek

Miért hasznos már újszülött kortól ilyen fekete-fehér kártyákat mutatni a babáknak?

  1. Vizuális kontrasztok fejlesztése: a fekete-fehér ábrák erős és éles kontrasztot képeznek, ami segíti az újszülöttek szemének a fókuszálását és a különbségek észlelését.
  2. Látási rendszer stabilizálása: az újszülöttek látási rendszere még fejlődik, és a fekete-fehér ábrák segítenek a szemizmok és az optikai idegpályák kifejlődésében.
  3. Egyszerűsített vizuális információ: Az egyszerű fekete-fehér ábrák könnyen megérthető mintázatokat kínálnak, amelyek segítik az újszülötteket a vizuális információk feldolgozásában és az alapvető formák felismerésében.
  4. Figyelemfelkeltés és kíváncsiság: a kontrasztos ábrák felkeltik az újszülöttek figyelmét és kíváncsiságát, ami fontos szerepet játszik az érzékelési és tanulási folyamatokban.
  5. Kognitív fejlődés támogatása: az újszülöttek fokozatosan tanulják meg az összefüggéseket és az összefüggő mintázatokat. A fekete-fehér ábrák egyszerűsége segíti a kognitív képességek fejlődését, miközben az agyuk feldolgozza az észlelt információkat.

Hogyan használd a kártyákat?

  1. Helyezd el a kártyákat a baba környezetében, például a kiságya vagy pelenkázóasztala közelében, hogy a baba rendszeresen lássa és vizsgálhassa azokat.
  2. Üljetek le a babával, és mutass neki lassan minden egyes kártyát. Mondd el, hogy mi látható rajta.
    Mozgasd a kártyákat lassan a baba látóterében, hogy kövesse a szemével. Ez segít a szemizmok erősítésében és a tárgyak mozgásának észlelésében.
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek