Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Matricás - Segíts a Mikulásnak - naptáros ösztönző

Segíts a Mikulásnak, naptár alap
24db Mikulás matrica
24db állatos, Télapós matrica

A te gyermeked is nagyon várja már a Mikulás érkezését?
A Mikulás érkezése előtt 24 nappal kezdjétek el használni ezt a naptárat, ami ösztönző táblának is kiváló lehet. Segítsetek eljutni Mikulásnak a barátaihoz, hogy december 5-én este útnak indulhassanak a gyerekekhez szétosztani a sok-sok ajándékot.

November 12-én kell felragasztani az alapra az első matricát, így gyermeked is követni tudja majd, hogy mennyit kell még aludnia, amíg megérkezik a Mikulás hozzá.

A tábla használható csak szimplán úgy, mint egy adventi naptár, csak itt nem nyitogatni kell, hanem matricákat ragasztani. De kitalálhattok hozzá egy ösztönző játékot is, hogy például egy napi jócselekedetért lehet matricát ragasztani aznapra.


A megadott elkészítési időnél hamarabb lenne szükséged a termékre? ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN korlátozott számban lehetőség van sürgősségi rendelés leadására, melynek a feltételeit itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/elkeszitesi-ido
3 290 Ft
Az alábbi terméke(ke)t ajánlom még kiegészítőként
Részletek

A tábla alapja 300g-os, matt fehér A/4-es papírra van kinyomtatva és a megfelelelő helyekre ragaszthatóak az állatos vagy Télapós matricák (neked kell kiválasztani melyik mintával kéred a matricákat).

A tábla és a matricák is egyszer használható.

Adatok
Méret
A/4-es lap, 12x17cm-es matrica ívvel
Alap anyaga
300g-os matt fehér papír, fényes öntapadós fotópapír
Egyéb információ
A nyomtatás során a kész termék színe kismértékben eltérhet a feltöltött kép színétől.
Minta
Mikulás, Télapó, rénszarvas, hóember
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek