Minden 20.000 Ft feletti rendelés mellé AJÁNDÉK 10%-os kedvezmény kupon jár!
További részletekért KATTINTS IDE.

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Ajándékutalvány felhasználási feltételek

Az ajándékutalvány egy pénz helyettesítő eszköz. Készpénzre nem váltható, értéke átutalással vissza nem kérhető. Érvényes vagy érvénytelen utalvány visszavásárlására nincs lehetőség. Az érvényességi határidő lejárta utána a fel nem használt utalványok érvényüket veszítik, visszaváltásra vagy hosszabbításra nincs lehetőség.
Az utalvány bárkinek szabadon ajándékozható, nincs névhez vagy e-mail címhez kötve a felhasználhatósága.

Az ajándékkártya megvásárlásakor kedvezmény kupon nem érvényesíthető! Amennyiben mégis így történne a vásárlás, akkor az ajándékkártya a felhasznált kedvezménnyel csökkentett értékben kerül kiállításra.

Az ajándékutalvány felhasználása
Az utalványt a vásárló a rendelés végösszegének egészben vagy részben történő kiegyenlítésére használhatja fel a webáruházban. A kuponkód a kosár vagy a pénztár oldalon érvényesíthető. A rendelési folyamatnál az 'Adatok ellenőrzése' pontban fog a teljes végösszegből (termékek ára + szállítási költség) levonódni az ajándékkártya felhasználható összege. 
A kosár oldalon, amíg nincs a szállítási mód kiválasztva, addig a rendszer csak a termék árából történő kedvezmény érvényesítését mutatja.
A vásárlásra minden tekintetben ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a pénz felhasználásával történő vásárlás során.

Amennyiben egy ajándékutalvánnyal kifizetett megrendeléstől eláll a vásárló, abban az esetben a visszajáró összeg is utalvány formájában kerül megtérítésre, ami az eredeti utalvány érvényességi idejéig lesz felhasználható.

Vásárláskor a termékekről e-számla kerül kiállításra az utalvány értékének csökkentett összegével.

Milyen összegben vásárolható ajándékkártya?
A webáruházban 5.000, 10.000, 15.000 vagy 20.000 Ft értékben vásárolható ajándékutalvány. Ha ettől nagyobb összegben szeretnél vásárolni, vedd fel velem a kapcsolatot a rendeles@mimeecreation.hu e-mail címen.

Egy vásárlás során hány darab ajándékkártya érvényesíthető?
Egy rendelés alkalmával csak egy darab kuponkód (legyen az ajándékutalvány, vagy kedvezményre jogosító kód) érvényesíthető az oldalon.

Mennyi ideig használható fel az ajándékkártya?
Az utalványon feltüntetett határidőig, azaz a vásárlástól számított fél évig használható fel a kupon.

Mi történik, ha kisebb értékben történik a rendelés, mint a felhasznált ajándékutalvány értéke?
Az ajándékutalvány beváltása után a fenmaradó összegről a vásárlónak e-mailben tájékoztatást küldök a fennmaradó összegről és ehhez egy új kupon kódot is kap, ami a felhasznált ajándékutalvány eredeti érvényességi ideig váltható be a fennmaradó összeghatárig. Az eredeti ajándékutalvány kuponkódja csak egyszeri alkalommal érvényesíthető.
A rendelési érték és a kibocsátási érték közötti különbség készpénzben vagy átutalással nem téríthető vissza a vásárlónak.

Mi a teendő, ha van ajándékutalványod, de elfelejtetted beírni a rendelés során a kódot?
Ebben az esetben vedd fel velem a kapcsolatot a rendeles@mimeecreation.hu e-mail címen a rendelés leadása után maximum 24 órán belül.

Mi történik, ha elveszítetted az ajándékutalványt?
Amennyiben az ajándékutalvány vagy a rajta szereplő kód illetéktelen kézbe kerül, a kód birtokában bárki fel tudja használni az ajándékutalvány értékét, ezért kérlek, vigyázz nagyon az ajándékutalványra.
Ha elveszett a kártya, akkor kérlek jelezd felém a rendeles@mimeecreation.hu e-mail címre, és írd meg, hogy ki vásárolta részedre a kártyát (rendelés szám és név megadása szükséges). Amennyiben még nem került felhasználásra a kártya, akkor az eredeti kódot letiltom és helyette egy új kódot állítok ki a részedre (csak e-mailben kerül kiküldésre az új kód) az eredeti ajándékkártyával megegyező feltételekkel (összeg és érvényességi idő).