Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Babamamatudakozó klubkártya

Szabályzat

Kisvállalkozásom 2022. októberétől csatlakozott a BabaMama Tudakozó Klub Kártya Elfogadóhelyek rendszerhez.
A Klub Kártya 10% kedvezmény igénybevételére jogosít a weboldalon történő vásárlás során. A felhasználáshoz érvényes Babamamatudakozó klub kártyával kell rendelkezned, melynek adatait (név és szám) a regisztráció vagy a vásárlás során az "Egyéb vásárlói adatok" mezőben hiánytalanul kell megadnod. Hiányosan vagy rosszul megadott adatok esetén a kedvezmény nem érvényesíthető.

FONTOS: a „Kuponkód” mezőbe írt Babamamatudakozó klub kártya sorszámát a rendszer nem fogja felismerni!

A rendelés végén illetve a rendelés elküldése után az automatikus visszaigazoló emailben a kedvezmény még nem lesz feltüntetve! A rendelésed után (munkanapon 24 órán belül, munkaszüneti nap esetén a rendelést követő első munkanapon) ellenőrizni fogom a klub kártya adatait és érvényességét. Helyesen megadott adatok és érvényes tagság esetén érvényesítem a rendelésedben a 10% kedvezményt. Amennyiben hiányzó adat nem kerül pótlásra és megtörténik a teljes összeg kifizetése, a kedvezmény utólag nem érvényesíthető.

Előre utalásos fizetési mód esetén semmiképpen ne utald el az automatikus visszaigazoló e-mailben lévő összeget! Várd meg, amíg érvényesítem a kedvezményt és megkapod az új árat.

 

Hányszor érvényesíthető a Babamamatudakozó klub kártya kedvezmény?

A klub kártya által nyújtott 10%-os kedvezmény minden rendelés leadása után él, amennyiben a megfelelő mezőben hiánytalanul feltűntetésre kerülnek a kártya adatai.

Mekkora kedvezményt nyújt a Babamamatudakozó klub kártya?

A klub kártya használatával a rendelt termékek végösszegéből -10% kedvezményt kerül jóváírásra.
A kedvezmény a szállítási költségre nem érvényesíthető. A kedvezmény más kedvezménnyel, akcióval nem összevonható.

További információk a klubkártyáról: https://babamamatudakozo.hu/