2024-es anyák napjára és május eleji ballagásra megrendelést
már sürgősségi felárral sem tudok teljesíteni!

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Blog

Egyedi ajándékok bölcsődei vagy óvodai ballagásra

2022.04.08 07:00
Egyedi ajándékok bölcsődei vagy óvodai ballagásra

Minden szülő legféltettebb kincse a gyermeke, hiszen őt óvják minden percben, a gyerek boldogsága a legnagyobb öröm a szülőknek. Éppen ezért óriási fordulópont egy család életében, amikor a kicsik bekerülnek egy közösségbe, és bölcsibe, óvodába, iskolába indulnak. Onnantól kezdve a szülők nem tudják minden percben a kezüket fogni, meg kell bízniuk a gondozókban, óvónőkben, akik rengeteg törődéssel és szeretettel, odafigyeléssel teszik széppé a kicsik mindennapjait. Számomra nagyon fontos, hogy minden évben kimutassam hálámat a gyermekeimet gondozó és tanító pedagógusok felé, és biztos vagyok benne, hogy nem vagyok ezzel egyedül. De hogyan tudjuk meghálálni mindazt, amit a kicsik kapnak a mindennapok során?

Életre szóló kapocs

Egy jó pedagógus szinte olyan, mint egy plusz szülő a gyermekek életében. Ahogy telnek a dolgos mindennapok, sokszor észre sem vesszük az idő múlását, és egyszer csak meglepetten észleljük, hogy máris eltelt egy tanév, közeleg a nyári szünet. Gyermekeink a nap nagy részét bölcsődében, óvodában, iskolában töltik, az ébren töltött idejük nagy részében a gondozó nénikkel, óvó nénikkel és tanító nénikkel vannak, ők segítenek nekik a mindennapos küzdelmek során, ők fejlesztik nap mint nap a kicsiket, és legalább annyira örülnek, mint mi, amikor végre először sikerül kifújni egyedül egy orrot, vagy bekötni egy cipőfőzőt. Életre szóló kapocs jön létre a gyerekek és az oktatási intézményekben dolgozó felnőttek között, amiért mi szülők, nagyon hálásak vagyunk.

Mit ajándékozzunk?

Nagyon népszerű manapság a közösen adott ajándékutalvány, mert praktikus, és képvisel minden egyes gyermeket a csoportban. Emellett természetesen jó ötlet a hagyományos virág vagy a csoki is, hiszen vannak dolgok, amiknek mindenki ugyanúgy tud örülni. Ugyanakkor nagyon jó, ha kerül az ajándékok közé valami olyan is, amit a gyermek maga adhat át, hiszen egy kis apróság - öleléssel vagy puszival kiegészítve - szépen szimbolizálja azt a szeretetteljes kapcsolatot, ami a gyermek, a gondozó és a szülő között létrejön.

 

Beszúró tábla, személyre szabva

Virág mellé remek megoldás az egyedi beszúró tábla, melyre kerülhet a gyermek saját rajza, fényképe, neve vagy akár ovis jele is. Ettől igazán személyes és maradandó lesz az ajándék, a megajándékozott pedig még évek múlva is emlékezni fog a gyermekre, amikor a kezébe veszi ezt a kedves ajándékot.

 

Virágos tábla bármilyen egyedi szöveggel, verssel

Ha nem szeretnél virágot adni, de mégis szeretnéd, ha gyermeked valami kis emléket adna át az óvónéninek, akkor arra remek megoldás lehet egy fa tábla, amin van egy kis virág grafika és bármilyen egyedi szöveggel, verssel vagy rövid idézettel és gyermeked nevével is kérhető, amitől egy megható, örök emlék lesz mindenki számára.



Ha te is elkezdtél már az év végi ajándékokon gondolkozni, keress bizalommal, én segítek megvalósítani egyedi elképzeléseidet! Mimee Creation - ha egyedi, névre szóló ajándékot keresel.