A napokban beérkezett rendelési mennyiség miatt a termékek elkészítési ideje akár 6-10 munkanap is lehet. Ha közeli időpontra szeretnéd a terméket, mindenképpen előre egyeztessünk.

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Blog

A Természet kincse az édesanyák és babák számára – Babaápolás, ahogyan a természet alkotta!

2023.10.31 07:45
A Természet kincse az édesanyák és babák számára – Babaápolás, ahogyan a természet alkotta!

Együttműködésünk keretében szeretném bemutatni a Természet Kincse natúrkozmetikumokat.

Mindannyian tudjuk, milyen fontos az újszülött bőrének megfelelő ápolása. De vajon milyen termékeket válasszunk a rengeteg lehetőség közül? A válasz egyszerűbb, mint gondolnánk: válasszuk azt, ami természetes, tiszta és biztonságos. És pont ezt kínálja a Természet Kincse oldala, ahol a babaápolási termékek kifejezetten az édes kisbabák érzékeny bőrére lettek tervezve.

A tiszta összetevők ereje – Miért érdemes a Természet Kincse termékei mellett dönteni?

Amikor a legkisebbekről van szó, minden anyuka csak a legjobbat szeretné adni nekik. A Természet Kincse termékeiben 100%-ban természetes alapanyagokból készült összetevőket találsz, melyek nemcsak a tisztaságukról, hanem hatékonyságukról is ismertek. Az itt kínált termékek teljes mértékben mentesek mesterséges adalékanyagoktól és vegyszerektől, így biztos lehetsz benne, hogy gyermekeid a legjobb és legtisztább ápolást kapják.

Minden, amire egy anyukának szüksége lehet

A Természet Kincse babaápolási termékpalettája rendkívül széleskörű. Legyen szó testápolásról, pelenkázásról vagy fürdetésről, az oldalon minden szükséges termék megtalálható. Ráadásul mindegyik termék kifejezetten az érzékeny bőrű kisbabák igényei szerint lett kifejlesztve, így minden pillanatban biztos lehetsz abban, hogy gyermeked csak a legjobbat és legtermészetesebbet kapja.

 

Napi rutin a pici fejlődéséért – Babaápolás és játék egyben!

Miközben a Természet Kincse termékeivel gondoskodsz kisbabád bőrének ápolásáról, a monokróm, fekete-fehér babakártyák segítségével játékosan támogathatod fejlődését is. Már 2 hetes kortól kezdve ezek a kártyák kíváncsiságra és felfedezésre ösztönzik a piciket, így az ápolás és a tanulás egyaránt szórakoztatóvá válik.