2024. 07. 14-én 19 óra után beérkező rendelések már csak a szabadságom után, augusztusban fognak elkészülni. További részletek

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Gyermek rajzos falióra egyedi felirattal
Gyermek rajzos falióra egyedi felirattal
8 990 Ft

Gyermek rajzos falióra egyedi felirattal

Gyermek rajzos falióra egyedi felirattal
Gyermek rajzos falióra egyedi felirattal

Melyik nagymama vagy nagypapa nem olvadna el egy ilyen ajándéktól, amin az unokája rajza van??? De természetesen bármilyen más jeles alkalomra készíttethetsz ilyen órát gyermeked alkotásával.

 

A RENDELÉS MENETE:

Fényképes óra rendelésének menete

1. Ha szeretnél egyedi felaratot az órára, akkor add meg a "Felirat szövege" mezőben.

2. Töltsd fel az órára kerülő rajzról készített képet vagy küld el a rendeles@mimeecreation.hu e-mail címre rendelés leadása után.

3. Ha van valami egyedi kérésed az órával kapcsolatban, akkor azt írd az "Egyéb megjegyzés" mezőbe.

4. Annyi órát tegyél a kosárba, ahány darabot szeretnél rendelni belőle és add le a rendelést.

5. Előre fizetés esetén a pénz beérkezése után, utánvétes fizetés esetén a rendelés beérkezése után kb. 2 munkanapon belül (amennyiben a képeket is megkaptam) küldeni fogom a látványtervet az óráról. 

6. Mikor minden tökéletes rajta, akkor intézem a gyártást majd a szállítást.


A megadott elkészítési időnél hamarabb lenne szükséged a termékre? ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN korlátozott számban lehetőség van sürgősségi rendelés leadására, melynek a feltételeit itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/elkeszitesi-ido
A rendelések elkészítése 2024. augusztus elejétől érkezési sorrendben történik.
8 990 Ft
Részletek

Tökéletes választás lesz egy egyedi óra, ha valamilyen különleges ajándékot keresel karácsonyra, születésnapra, évfordulóra vagy bármilyen jeles alkalomra.

 

Az óra 24cm átmérőjű, a számlap 22cm. Műanyag kerettel és műanyag előlappal rendelkezik. A másodpercmutató folyamatosan járású, így nem kattog, szinte teljesen hangtalan a járása.
Működéséhez 1db AA elem szükséges (nem tartozék!)

 

FONTOS TUDNIVALÓK A KÉPEKKEL KAPCSOLATBAN:

- A legtökéletesebb akkor lesz a kép, ha rajzoltok egy kb. 21cm átmérőjű kört a papírra (fektetett A/4-es lap aljáig és tetejéig érjen a kör) és ebbe a körbe készül ez az alkotás, mert így minden része rá tud kerülni az órára.

- Érdemes élénkebb/erősebb színeket használni, mert a halvány színek, a vékony vonalak eltűnhetnek a szkennelés és a nyomtatás során.

- Az elkészült képet szkenneld be 300 DPI-s minőségben és ezt töltsd fel az oldalra vagy küld el nekem e-mailben.
Ha nincs lehetőséged szkennelésre, akkor egyeztessünk előre és az is megoldás lehet, ha elpostázod nekem a képet és én be tudom szkennelni. Az elkészült órával együtt pedig visszaküldöm az eredeti képet is.

Sajnos az a tapasztalat, hogy a mobillal befotózott rajz nem lesz tökéletes.
- Ha nagyon rossz minőségű képet kapok, azt jelezni fogom, de nem vállalok felelősséget a rossz minőségben küldött képek nyomtatási minőségéért.

Adatok
Átmérője
24 cm
Alap anyaga
műanyag
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek