2024. 07. 14-én 19 óra után beérkező rendelések már csak a szabadságom után, augusztusban fognak elkészülni. További részletek

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Keresztapa felkérő body

Tedd emlékezetessé a keresztapa számára a felkérést egy ilyen feliratos baba body-val. Egyszerűen csak add rá a gyermekedre a body-t és hagyd, hogy a leendő keresztapa elolvassa a feliratot, amikor látogatóba megy hozzátok.

A body a képen látható szöveggel (Leszel a keresztapukám?) és szivecskével készül. Ha ettől eltérő szöveget szeretnél, rendelés leadása előtt vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk.

 

A képeken lévő body csak illusztráció, de nagymértékben hasonlít a valós termékre. Ha szeretnél képet kapni vagy méreteket a konkrét termékről, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

 


A megadott elkészítési időnél hamarabb lenne szükséged a termékre? ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN korlátozott számban lehetőség van sürgősségi rendelés leadására, melynek a feltételeit itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/elkeszitesi-ido
Csomag tartalma
A rendelések elkészítése 2024. augusztus elejétől érkezési sorrendben történik.
3 190 Ft
Részletek

A body anyaga: fehér, 100% pamut
Márka: H&M, F&F, Sinsay, C&A, Pepco, Kik - a különböző márkák között kisebb méretbeli különbségek lehetnek (a márka nem választható, ami készleten van)

A felirat: fekete színű vasalható fóliából készül

A body mosása: csak kézzel mosható, kifordíott állapotban. Vasalni csak kifordított állapotban lehet, mert a feliratot közvetlenül vasalni TILOS! A terméket fehéríteni, vegyszerrel kezelni, szárítógépbe tenni TILOS!

A feltöltött kép csak illusztráció, de nagymértékben hasonlít a valós termékhez.

Adatok
Body típusa
rövid ujjú
Body mérete
62
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek