2024. 07. 14-én 19 óra után beérkező rendelések már csak a szabadságom után, augusztusban fognak elkészülni. További részletek

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Névre szóló Mikulás levél - ajándékos

Gyermeked várja már a Mikulás érkezését? Lepd meg őt egy névre szóló Mikulás levéllel, hogy még különlegesebbé tedd számára ezt a napot.

 

A levél szövegében az alábbi rész személyre szabható, hogy tökéletesen illeszkedjen a gyermekedhez:
"Tudomásomra jutott az is, hogy néha bizony előfordult egy kis rosszalkodás, vagy egy kis hiszti. De örömmel hallottam, hogy egyébként igazán szófogadó, kedves és segítőkész kisgyerek voltál."

Ennek a résznek a szövegét, ha módosítani szeretnéd, akkor a rendelés során a megfelelő mezőben kérlek olyan formában add meg, ahogy belekerüljön a levélbe (vagyis írd meg kérlek helyesen ennek a résznek az egész szöveget)


A megadott elkészítési időnél hamarabb lenne szükséged a termékre? ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN korlátozott számban lehetőség van sürgősségi rendelés leadására, melynek a feltételeit itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/elkeszitesi-ido
2 190 Ft
Az alábbi terméke(ke)t ajánlom még kiegészítőként
Részletek

Kérhető egy vagy több gyermek nevére is egyszerre - ebben az esetben a levél szövege átírásra kerül többesszámba.

Fontos:

Ha több gyermek részére is szeretnél egyedi levelet, akkor kérlek minden gyermek részére külön-külön tedd a terméket a kosárba!

 

A levél tejes szövegének az átírására is van lehetőség, ennek a költsége +1000 Ft. A plusz opció a kosár gomb fölött jelölhető be.
Ha ilyet szerenél, akkor kérlek a rendelés leadása után e-mailben küld el a levél teljes szövegét.

 

A termék egy neked címzett csomagban érkezik meg hozzád (vagy a megadott szállítási címre). A Mikulástól érkező levelet Neked kell majd a hozzá tartozó borítékba tenned (a boríték leragasztható, ha a ragasztó csíkról eltávolítod a védő réteget), majd az egészet betenni a postaládába, a gyermek szobájába - ahova szeretnéd - ahol a gyermeked megtalálhatja néhány nappal Mikulás érkezése előtt.

A rendelés során hibásan leadott névért, szövegért nem vállalok felelősséget, ezért figyelmesen add meg az adatokat!
A termékről nem küldök külön grafikai tervet egyeztetés szempontjából, de természetesen, ha valami kérdésem van, akkor a rendelés elkészítése előtt felveszem veled e-mailben a kapcsolatot.

Adatok
Méret
levél A/4, boríték C5
Egyéb információ
A nyomtatás során a kész termék színe kismértékben eltérhet a feltöltött kép színétől.
Minta
Mikulás, Télapó, rénszarvas, hóember
Változat
ajándékos
Alapanyag
120g-os matt fehér papír
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek