2024. 07. 14-én 19 óra után beérkező rendelések már csak a szabadságom után, augusztusban fognak elkészülni. További részletek

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Szürke nyuszi plüss emlékőr - születési adatokkal

Szürke nyuszi plüss emlékőr - születési adatokkal
Szürke nyuszi plüss emlékőr - születési adatokkal

Igazán pihe-puha szürke plüss nyuszi, amire rákerülhet a gyermek keresztneve és születési adatai ezzel téve igazán különlegessé és egyedivé.
Tökéletes ajándék lehet például babalátogatóba.

Az emlékőr magassága: kb. 30 cm

Az adatoknál add meg a gyermek keresztnevét (az első betűje lesz a név alatt kiemelve és csak 1 keresztnév adható meg) és a születési adatait.
A feliratok színénél kiválasztható, hogy milyen fóliából készüljön a keresztnév és a születési adatok. Illetve külön megadható, hogy a kiemelt kezdőbetű és a két szívecske milyen színűek legyenek.

Ha bármi kérdésed, egyedi elképzelésed van a felirattal kapcsolatban, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a rendelés leadása előtt!


A megadott elkészítési időnél hamarabb lenne szükséged a termékre? ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN korlátozott számban lehetőség van sürgősségi rendelés leadására, melynek a feltételeit itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/elkeszitesi-ido
Csomag tartalma
A rendelések elkészítése 2024. augusztus elejétől érkezési sorrendben történik.
8 990 Ft
Részletek

A plüss anyaga: 100% poliészter
A felirat: vasalható fóliából készül

Mosási útmutató: csak kézzel mosható, maximum 30°C-on. Vasalni, fehéríteni, vegyszerrel kezelni, szárítógépbe tenni TILOS!

FONTOS: a termék csak emlékőző dekoráció, nem minősül játéknak. 3 év alatti gyermeknek felügyelet nélkül nem adható oda!

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek