Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Blog

Magasságmérők gyártása – avagy betekintés a kulisszák mögé 2. rész

2021.11.18 15:10
Magasságmérők gyártása – avagy betekintés a kulisszák mögé 2. rész

A magasságmérők gyártásának első részét ott hagytam abba, hogy nagyon sok energiámat elvitte, hogy én ragasztgattam fel az alapra az 1m hosszú kinyomtatott grafikákat.
Ekkor találtam egy új helyet, ahol már közvetlenül a habosított PVC-re készült a nyomtatás. Így csak leadtam a grafikákat, majd elhoztam a kész mérőket, amibe csak akasztót tettem és lehetett is csomagolni. Ismét jó érzés volt ezeket a magasságmérőek elkészíttetni – csak hazahoztam, akasztót tettem bele és kész is volt.

Ezzel a termékkel és a nyomtatásával tényleg 100%-ig meg voltam elégedve, azonban az utóbbi időben sajnos többen tapasztaltátok, hogy bizony fennakadások voltak a mérők nyomtatásában (ezúton is köszönöm mindenkinek, hogy ilyen rugalmasan kezeltétek a csúszásokat és módosításokat). Ami végül addig fokozódott, hogy egy időre fel is kellett függesztenem a rendelésüket, mert sajnos nagyon nem azt a minőséget kaptam a nyomdától, amit az előző hónapok során. Olyan minőségi gondok jöttek elő, amit nem vállalhattam a termékemmel. Bevallom Nektek, az utolsó adagnál, mikor az összes termék hibás alapanyagra készült és megszünt a nyomdával a további együttműködésünk, még az is benne volt, hogy feladom és befejezem a magasságmérők készítését, elég volt, belefáradtam.

Magasságmérők – ismét új alapanyagon

Viszont az utolsó adag rendelést valahogy teljesítenem kellett és lényegében ettől tettük függővé az egész folytatás kérdést … meg azért az is hozzá tartozik, hogy imádom megalkotni ezeket a magasságmérőket és külön izgalom, mikor gyerekszoba képeket küldtök és ahhoz illeszkedő mintát kell alkotnom.

Az új helyen nem volt lehetőség közvetlen PVC-re nyomtatásra, így visszatértünk a fólia alapú matricára nyomtatáshoz, csak most nem én ragasztottam fel a mintákat a habosított alapra, hanem az új nyomdában ezt is megcsinálták. Így ismét a már teljesen kész terméket tudtuk elhozni … és ekkor jött az új alapanyag ötlete: a nyomdában beszélgetve kiderült, hogy vászonra is tudnak nyomtatni. Méretre vágva el tudom hozni a mérőket, és “már csak” a felakasztásukat kell megoldani. Úgyhogy gyorsan le is adtam a teszt mintákat gyártásra, mi pedig a férjemmel hétvégén a barkácsáruházban akasztási megoldás után kutattunk.

Izgatottan vártam, hogy mehessünk a vászon mérőkért és szerencsére nem kellett csalódnom, nagyon nagyon szépek lettek erre az új alapanyagra nyomtatott minták. Könnyű a kezelhetőségük, lehet rá írni (sima golyós tollal), fel is lehet tekerni, így végre rendes csomagolásban tudom elküldeni Nektek a terméket. Így most már a vászon alapú magasságmérőinkkel díszíthetitek gyermekeitek szobáját, és remélem, Nektek is annyira tetszenek az új mérők, mint nekünk ????

 

Új akasztási mód

Tökéletesen elégedett voltam a magasságmérők eddigi kivitelezésével, de azért továbbra is próbáltam az akasztásukra egy egyszerűbb, esztétikusabb megoldást találni, de ez nem volt egy egyszerű feladat 17cm-es szélességre. Viszont mostmár örömmel mutathatom meg a szép új fehér műanyag akasztó sínt, amikkel ezentúl a mérők készülni fognak.

A mérők aljára és tetejére is egy ilyen sín kerül, felül pedig egy madzag van belefűzve, aminek a segítségével egy szöggel vagy akár egy sima rajzszöggel is megoldható a magasságmérők akasztása a gyermekek szobájában.

 

Nézd meg a kedvenc magasságmérő mintákat