2024-es anyák napjára és május eleji ballagásra megrendelést
már sürgősségi felárral sem tudok teljesíteni!

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Blog

Milyen ajándékot válasszunk anyák napjára?

2022.03.18 07:00
Milyen ajándékot válasszunk anyák napjára?

Közeleg az év egyik legmeghittebb és legmeghatóbb ünnepe, amikor az édesanyák és a nagymamák szeme garantáltan nem marad szárazon: az anyák napja. Míg az édesanyák ilyenkor egy pillanatra megállhatnak, és számba vehetik milyen érzés is anyának lenni, addig a gyerekek csillogó szemmel és nagy lelkesedéssel készülnek, verset mondanak, énekelnek, szép ruhában öltöznek, és alig várják, hogy egy megható, szép ajándékkal köszöntsék azt, aki a világra hozta őket. Ha ilyenkor sikerül valami egyedi, maradandó ajándékot adniuk, az örök életre szóló emlék marad. Édesanyaként jómagam is érintett vagyok az anyák napjában, tudom milyen érzés, amikor egy kedves ajándékkal áll előttünk legféltettebb kincsünk és büszkeségünk, ezért én is készültem egyedi ajándékokkal erre a jeles ünnepre - mutatom, mivel teheted emlékezetessé az idei anyák napját!

Fotó feliratos kép anyák napjáraFotó feliratos kép

Anya, a magyar nyelv egyik legszebb szava. Nem véletlenül, hiszen nem csak a hangzása szép, de a mögöttes tartalom is. Anyák napján biztosan örömet tudsz szerezni egy olyan különleges képpel, amiben az anya vagy a mama szó mögött azok képei rejtőznek, akik miatt csodás ez az ünnep.

Kérhető A/4-es és A/3-as méretben, keret nélkül vagy kerettel együtt. A feliratok egyedileg választhatók, tehát tökéletes ajándék lesz egy ilyen kép édesanyáknak, nagymamáknak és dédnagymamáknak is.

 

Dupla fotó feliratos kép anyák napjára nagymamáknakDupla fotó feliratos kép

A nagymamák szerepe különleges anyák napján, hiszen gyermekeik és unokáik a legféltettebb kincseik, nem véletlenül mondják, hogy nagymamának lenni a világ leghálásabb feladata. Ezért számukra elkészítettem a fotó feliratos képet egy még különlegesebb megoldással: egyszerre megjelenik rajta az „anya” és a „mama” szó, így egy képen szerepelhetnek a gyermekek és az unokák.

A kép A/3-as méretben rendelhető, és csak úgy mint a másik kép esetében, a kiemelt szó és a felirat is egyedileg változtatható.

 

Papírvirág box

Anyák napjára még mindig a virág az elsődleges ajándék, amivel kedveskedni szoktunk édesanyánknak vagy a nagyinak. De az élő virágok sajnos hamar elhervadnak, így egy idő után már nem díszítik a lakást, nincs mit nézegetni jószívvel. Erre nyújtanak megoldást a papírvirágból készült boxok, amikbe különböző mennyiségben, formában és színben kerülhetnek a kis papírból készült virágok. Pluszban a keret előlapjára bármilyen kedves, megható szöveges üzenet is kerülhet, amitől tökéletesen egyedi ajándék lesz és bizony örök elmék is, amire mindig boldogan fog ránézni a megajándékozott édesanya, vagy nagymama. 

 

Plexi könyvjelző anyák napjáraAnyák napi könyvjelző

Az olvasni szerető édesanyák, nagymamák és dédik garantáltan imádni fogják ezt a könyvjelzőt, amire a gyerekek vagy az unokák nevei kerülnek, ettől lesz igazán személyes. És hogy ne menjen hamar tönkre, ahogyan a legtöbb könyvjelző szokott, plexi alappal készítem el neked, így még évek múlva is használható lesz - igazi időtálló, kedves ajándék.

Ha pedig nem szeretnének annyira olvasni (vagy esetleg ebookot olvasnak csak), akkor sincs gond, mert tökéletes kísérő ajándék lehet egy ilyen plexi tábla a virág mellé is.

 

Első közös anyák napja emlék táblaElső közös anyák napja emlékőrző tábla

Az első anyák napja nagyon különleges. Az első hónapok nehézségei, a váratlan helyzetek, az esetleges kudarcélmények, a kialvatlanság bizony utolér minden édesanyát. Ilyenkor hajlamosak vagyunk sötéten látni a dolgokat és megkérdőjelezni saját anyaságunk sikerességét. De tudnod kell, hogy ez mind természetes, mindenki keresztülmegy rajta, és gyermekednek te vagy a világ legcsodálatosabb anyukája. Ilyenkor állj meg egy percre, és engedd meg magadnak, hogy felülkerekedjenek a pozitív érzések, és ezeket őrizd meg. Az emlékőrző tábla pont erre alkalmas, megmutatja milyen nagyszerű és csodálatos dolog édesanyának lenni. Mintája kedves állatos, anyaga pedig plexi vagy fa, így ez is időtálló ajándék. Kérhető kétoldalas verzióban is, ez esetben egy fénykép is kerülhet az egyik oldalára.

 

Virágos tábla anyák napjáraVirágos emlékőrző tábla

Aki inkább a virágokat és a kifinomultabb mintákat kedveli, annak kiváló választás a virágos emlékőrző tábla, amelyen a gyönyörű virágok mellett egyedi felirat található. Szintén kérhető kétoldalas verzióban is, ez esetben egy fénykép is kerülhet az egyik oldalára, plexi vagy fa alapra.

A szöveget te választod ki, nem csak édesanyáknak, de nagyiknak is szép ajándék lehet egy különleges felirattal: „Első anyák napja nagymamaként”.

 

 

Beszúró tábla virág mellé édesanyáknak, nagymamáknakEmlékőrző beszúró tábla

Aki nem tudja elképzelni az anyák napi köszöntést virág nélkül, de mégis szeretne valami maradandót is adni, annak készítettem egy helyes kis beszúró táblát, ami virágcsokorba vagy virágcserépbe is beilleszthető, így örök emlék marad. Kérhető bármilyen egyedi szöveggel, és kerülhet fotó a másik oldalára, így személyes és kedves ajándék válik belőle. 

A beszúró tábla alapanyaga: átlátszó, 2mm vastag plexi

 

Kedves édesapák, édesanyák és gyerekek, keressetek bátran egyedi kéréseitekkel, én pedig segítek, hogy méltó módon meg tudjátok ünnepelni anyák napján is szeretteiteket! Mimee Creation, az egyedi ajándékok és ötletek megvalósítója!