Jelenleg a 2023. 12. 08. 23:59-ig beérkező (és előre utalásos vagy bankkártyás fizetési módnál 2023. 12. 09-ig ki is fizetett) rendelések esetében tudom vállalni, hogy karácsonyig elkészülnek!

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Blog

Pillangós gyerekszoba dekorációk

2023.03.28 08:45
Pillangós gyerekszoba dekorációk

Igyekszem mindig új grafikákkal készülő termékeket készíteni a webáruházba, mert bár van lehetőség egyedi gyerekszoba dekoráció tervezésére is, tudom, hogy sokszor nincs meg a pontos elképzelés, hogy milyen mintát szeretnénk a gyerekszobába. Ilyenkor jó, ha minél több előre meglévő tervből lehet választani, mert sokszor egy pillanat is elég, hogy szerelembe essünk egy aranyos grafikával. Bevallom, így voltam én is ezzel a cuki pillangós mintával.

 

A pillangó

Bizony nagyon népszerű minta, különösképpen a bölcsis, ovis kisgyermekek között, hiszen szinte minden ilyen helyen van olyan kislány, akinek ez a jele. De az sem ritka, hogy van ilyen csoport is a bölcsiben vagy az oviban. Így ehhez a mintához kötődni tudnak a gyerekek.
A pillangó, mint ovis jel jelentése: az a kislány, akinek ez a jele, szereti a szépet, a csinos holmikat, álmodozó természetű. Művészi vagy egyéb képességeit olykor időbe telik kibontakoztatnia.

Mikor válaszd az ezzel a mintával készült gyerekszoba dekorációkat?

  • kislányod vagy lány unokád van, esetleg egy rokon, vagy ismerős kislánynak keresel ajándékot;
  • szereted a vidám, de pasztelesebb színekkel készült gyerekszoba kiegészítőket;
  • többféle összeillő dekorációs terméket keresel;
  • a kislánynak, akinek a termék készül, kedvencei a pillangók.

Milyen színű szobához ajánlott leginkább?

A világosabb pasztell színei miatt én elsősorban világos bézs, barack vagy egy halvány rózsaszín gyerekszobához ajánlom leginkább ezeket a pillangós dekorációkat. De természetesen egy fehérre festett szobát is nagyon fel tud dobni a szép színeivel. Rózsaszín, kék, zöld, sárga színekhez egyaránt illik, mert ezek a színek a termékeken is megjelennek.

Pillangós magasságmérő és falióra, bézs gyerekszobában
világos bézs, barack gyerekszoba
Pillangós magasságmérő és falióra, halvány rózsaszín gyerekszobában
halvány rózsaszín gyerekszoba

Milyen termékek érhetőek el jelenleg ezzel a pillangós grafikával?

  • magasságmérő, mely készülhet névre szólóan, születési adatokat is megörökítve, vagy “Már ilyen nagy vagyok” felirattal;
  • falióra;
  • névtábla, mely készülhet fa, plexi vagy habosított pvc alapra;
  • születésnapi poszter, mely különösen az első születésnapra egy nagyszerű emlékőrző ajándék és szobadekoráció is egyben;
  • üdvözlőlap.

Nézd meg a termékeket: pillangós dekorációk