A rendelések elkészítési ideje jelenleg 7-12 munkanap.
2024. június 2-ig már nem tudok sürgősségi rendelést fogadni!

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Harry Potteres ösztönző mágnestábla gyerekeknek - nagy csomag

Harry Potteres ösztönző mágnestábla gyerekeknek - nagy csomag
Harry Potteres ösztönző mágnestábla gyerekeknek - nagy csomag
Harry Potteres ösztönző mágnestábla gyerekeknek - nagy csomag

Ebben a nagy csomagban egy teljes készletet kapsz az ösztönző táblához, így gyermeked minden mezőre rakhat majd egy korongot, ha sikerült teljesítenie a napi feladatokat.

A nagy csomag tartalma:
1 db mágneses lap, ami feltehető a hűtőre vagy mágnestáblára
24 db Harry Potter stílusú korong, mellyel az egész pályára kirakható 1-1 mágnes (a képen látható 3 féle korongból van 8-8 db a csomagban)
6 db kupon mágnes, hogy ne felejtsétek el, mi a nyermény


A megadott elkészítési időnél hamarabb lenne szükséged a termékre? ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN korlátozott számban lehetőség van sürgősségi rendelés leadására, melynek a feltételeit itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/elkeszitesi-ido
9 990 Ft
Részletek

Nálatok is probléma:
– a reggeli elindulás?
– a felöltözés?
– az esti fürdés?
– a rendrakás?
És még sorolhatnám, ugye?

A pozitív nevelés módszerét alkalmazva, ösztönözd játékosan gyermekedet a napi feladatok elvégzésére, hogy gördülékenyebben teljenek a napjaitok!

Az ösztönző tábla használata:
Mielőtt elkezdtek játszani, beszéljétek meg, hogy mi lesz a gyermek nyereménye, ha végig megy a pályán. Ezt a nyereményt pedig írjátok fel egy kupon mágnesre és helyezzétek a táblán a megfelelő helyre. Így mindig ott lesz a cél a gyermek előtt. Az, hogy mekkora nyereményt engedtek csak rajtatok múlik. Lehet akár egy matrica (ha pedig összegyűjt x db matricát, akkor kaphat valami nagyobb dolgot), fagyizás, közös biciklizés, stb.

Utána beszéljétek meg mindig előre, hogy mi lesz a gyermek feladata, mit kell tennie aznap azért, hogy a táblán léphessen egyet. A feladat mindig egyértelmű és pontosan meghatározható, ellenőrizhető legyen. Ha pedig ezt teljesítette a gyermek, akkor léphet egyet a mágneskorongjával a pályán (ha egy koronggal játszotok), vagy felrakhat egy új korongot a következő mezőre. 24 db mágnes kell ahhoz, hogy végig tudja rakni a gyermek a pályát korongokkal.
Játszhattok úgy is, hogy minden nap más feladata van, de akár úgyis, hogy minden nap ugyan azt kell teljesítenie, amíg végig nem ér a pályán. Meg persze akár napi több feladatai lehet akár több mágnesért is. Ti határozzátok meg ezeket, ahogy nektek jó és kényelmes. A tábla csak egy jó alapot nyújt ehhez.

Ha nem teljesítette a feladatot, akkor nem léphet (nem tehet fel új korongot), de bűntetésből soha ne vegyetek le korongot vagy ne kelljen visszalépnie!

A tábla tetejére felírható a gyermek neve, így testvérek esetén könnyen követhető, hogy ki hol tart. De akár egy táblán is haladhatnak különböző korongokkal.

Kiegészítő korongok és további kupon mágnesek külön vásárolhatóak a táblához.

Ajánlott korosztály:
3 évestől akár kisiskolás korig

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Szalóky Rita
2022.06.05
Abszolút elégedettek vagyunk ️ Fiam nagyon élvezi a mágneses tábla nyújtotta ösztönzést, én meg hálás vagyok Timinek, hogy ilyen szuper dolgokat készít ️
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek