2024. július 1-7 között szabadságon leszek. További részletek

Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Ajándékutalvány 20000 Ft értékben
Ajándékutalvány 20000 Ft értékben
20 000 Ft

Ajándékutalvány 20000 Ft értékben

Családtagnak, barátnak vagy ismerősnek keresel ajándékot babalátogatóba, esküvőre vagy valamilyen ünnepi alkalomra, de nem tudod, minek örülne igazán? Akkor az ajándékutalvány a megfelelő választás, mert így az ajándékozott választhatja ki azt, aminek igazán örülne.

 

Ajándékkártya vásárlása esetén semmilyen kedvezményre jogosító kód nem érvényesíthető! Amennyiben mégis kedvezménnyel kerül leadásra a rendelés, abban az esetben az ajándékkártya a kedvezményes összeggel kerül kiállításra.

 

Az utalvány kétféle kivitelezésben érhető el:
- Online letölthető: ebben az esetben a rendelés leadásakor a szállítási módnál valaszd az online letöltés opciót. A rendelés leadása és a rendelés összegének beérkezése után 1 munkanapon belül pdf formátumban küldöm el részedre az utalványt egyedi kuponkóddal, amit neked kell kinyomtatnod és így tudod majd az ajándékozottnak átadni.
Csak abban az esetben választható a szállítási módnál az online letöltés opció, ha más fizikai termék nincs a kosárban.
- Postai úton: ha nincs lehetőséged a kártya nyomtatására, akkor én kinyomtatom az egyedi kuponkóddal ellátott kártyát és a választott szállítási móddal postázom a részedre.

 

Az ajándékutalvány felhasználásával kapcsolatban a részleteket itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/ajandekutalvany-felhasznalas


A megadott elkészítési időnél hamarabb lenne szükséged a termékre? ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN korlátozott számban lehetőség van sürgősségi rendelés leadására, melynek a feltételeit itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/elkeszitesi-ido
20 000 Ft
Részletek

Az kinyomtatott ajándékkártya mérete: A/6
Alapanyag: 300g-os matt fehér papír

 

Az utalvány érvényessége: a vásárlástól számított 6 hónapon belül használható fel.

 

A kártyának csak az egyik oldala nyomtatott, a másik oldala fehér.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek