Ha bármi kérdésed van, írj egy e-mailt:
rendeles@mimeecreation.hu

Ajándékutalvány 5000 Ft értékben
Ajándékutalvány 5000 Ft értékben
5 000 Ft

Ajándékutalvány 5000 Ft értékben

Családtagnak, barátnak vagy ismerősnek keresel ajándékot babalátogatóba, esküvőre vagy valamilyen ünnepi alkalomra, de nem tudod, minek örülne igazán? Akkor az ajándékutalvány a megfelelő választás, mert így az ajándékozott választhatja ki azt, aminek igazán örülne.

 

Ajándékkártya vásárlása esetén semmilyen kedvezményre jogosító kód nem érvényesíthető! Amennyiben mégis kedvezménnyel kerül leadásra a rendelés, abban az esetben az ajándékkártya a kedvezményes összeggel kerül kiállításra.

 

Az utalvány kétféle kivitelezésben érhető el:
- Online letölthető: ebben az esetben a rendelés leadásakor a szállítási módnál valaszd az online letöltés opciót. A rendelés leadása és a rendelés összegének beérkezése után 1 munkanapon belül pdf formátumban küldöm el részedre az utalványt egyedi kuponkóddal, amit neked kell kinyomtatnod és így tudod majd az ajándékozottnak átadni.
Csak abban az esetben választható a szállítási módnál az online letöltés opció, ha más fizikai termék nincs a kosárban.
- Postai úton: ha nincs lehetőséged a kártya nyomtatására, akkor én kinyomtatom az egyedi kuponkóddal ellátott kártyát és a választott szállítási móddal postázom a részedre.

 

Az ajándékutalvány felhasználásával kapcsolatban a részleteket itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/ajandekutalvany-felhasznalas


A megadott elkészítési időnél hamarabb lenne szükséged a termékre? ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN korlátozott számban lehetőség van sürgősségi rendelés leadására, melynek a feltételeit itt tudod elolvasni: www.mimeecreation.hu/elkeszitesi-ido
5 000 Ft
Részletek

Az kinyomtatott ajándékkártya mérete: A/6
Alapanyag: 300g-os matt fehér papír

 

Az utalvány érvényessége: a vásárlástól számított 6 hónapon belül használható fel.

 

A kártyának csak az egyik oldala nyomtatott, a másik oldala fehér.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek